Paprikaret

Paprikaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Mutti

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 svinemørbrad
1 pk.bacontern
2 glas mini champignon
300-400 g.cocktailpølser
3 Peberfrugter 2 grøn 1 rød
2 store løg
2 store fed hvidløg
 smør/olie
2.5 dl.piskefløde
1 glassyltet paprika (uden væden)
2 pk.Knorrs ungarnsk paprikaret
2 ds.flåede tomater
 afkog af afpuds fra mørbrad til regulering af sovsetykkelse
 Salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Puds mørbraderne for sener og andet. Snit afpudset i små stykker. Kog afpudset i en gryde med vand, så det dækker kødet med 1-2 cm, i 30 min. Fortsæt med opskriften neden for imens det koger. Si væden fra afpudset, når det er færdigt og stil det til side.

Drys svine mørbraderne med salt, peber og paprika og stil dem på køl til de skal steges.

Snit løg, hvidløg og peberfrugter. Steg hvidløg og løgene til de er bløde (pas på hvidløget ikke bliver brændt - læg dem gerne på panden lige inden løgene er færdige). Hæld det over i gryden.

Steg bacontern, champignon og cocktailpølser. Læg bacontern og champignon i gryden og sæt cocktailpølserne til side til gryderetten er samlet (så de ikke springer).

Kom de øvrige ingredienser op i gryden. Fyld en dåse fra de flåede tomater med vand og hæld det på og bring indholdet til kogepunktet. Skru ned og lad det simre stille og roligt imens mørbraderne steges 10 min på hver side på en pande.

Skær mørbraderne i 1 cm tykke skriver og kom dem og cocktailpølserne op i gryden. Hæld afkoget fra svinemørbraderne på panden, kog op og hæld det op i gryden. Lad det hele simere lidt og smag evt. til med salt og peber.

Er sovsen for tyk, kan den justeres med lidt kogt vand. Er den for tynd, kan den justeres med en smørbolle.





karakterer:
Opskriften er vist 4475 gange,
og udskrevet 72 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu