Gris på Italiensk - med kartofler

Gris på Italiensk - med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Malene

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.svinefars
200 g.bacon i tern
1 løg, hakket
1.5 tsk.karry
 salt
 peber
1 ds.asparges (kan undværes)
4 dl.Vand
70 g.tomatpure
200 g.friskost (Neutral eller med fx smag af havens urter eller løg)
2 gulerødder, revet groft
500 g.fine ærter
 
12-18 kartofler
 olivenolie
 salt
 peber
 
1 poserevet mozzarella
 
Opskrift:
Start med at hakke løget og rive gulerødderne.

Herefter sættes kartoffelbådene (vendt i olie, salt og peber) i ovnen ved 200 grader almindelig ovn, så de er klar om cirka 45 minutter.


I en stor tykbundet gryde steges baconet til det har den ønskede sprødhed.
Fjern bacon fra gryden, og steg nu farsen i fedtet fra bacon. Når farsen er halvvejs stegt, tilføjes løget og karryen. Det hele steges til løgene er bløde.

Nu tilsættes vandet fra aspargesdåsen (kan erstattes af cirka 1 dl vand, hvis man ikke kan lide asparges), tomatpuren, gulerødderne og vand (omkring 4 dl, eller den mængde der skal til for at dække kødet).

Dette gives et opkog og simrer herefter i minimum 10 minutter under låg ved svag varme.

Til sidst tilsættes friskost, asparges, salt og peber. Dette koges op. Når det koger tilsættes de frosne ærter og bacon, og retten er færdig, når ærterne er varme.

Serveres med ovnkartofler og revet ost. Alternativt serveres med spaghetti.





karakterer:
Opskriften er vist 6213 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu