Cubanske empanadas

Cubanske empanadas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rune Olsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 kopperhvedemel
0.5 spsk.bagepulver
1 spsk.smør
1 spsk.smør
1 spsk.sukker
1 spsk.salt
0.25 kopkogt kanelblad
2 slagne æg
1 fedhvidløg knust
1 hakket løg
1 hakket grøn chili
500 g.svinekød eller malet oksekød
2.5 kopperolie
 
Opskrift:
For at forberede de cubanske empanadas skal du starte med dejen, der er forberedt på følgende måde: Sigt mel og bagepulver. Placer smør, smør, sukker, salt, madlavning kanel og æg. Bland alle ingredienserne i 10 minutter. Dejen strækkes med en kagerulle og lades hvile i mindst to timer.

Når dejen er klar, skal den skæres i de ønskede dele.

Når dejen er klar, skal du forberede fyldningen, som er fremstillet som følger:
I en gryde skal steges sammen hvidløg, hakket løg og hakket chili. Olieniveauet skal være lavt og skal efterlades, indtil ingredienserne er gyldenbrune. Derefter tilsæt kød og salt, tilbered det over en varm flamme.

Når fyldningen er klar, kan de tidligere skårede dejdele fyldes. Dejen skal forsegles med påfyldningen indeni. Endelig skal empanadaen være stegt, indtil de er gyldne med ild. Hele processen kan tage op til tre timer, men så vil de have fremragende cubanske empanadas.

Tips:

Cubanske empanadas er en af de enkleste og mest typiske retter på øen, det er svært at finde nogen, der ikke kan lide dem. I cubanske restauranter og på fester er de særligt populære og er en del af hver menu, hvor der er cubanere. I Cuba og i flere områder af Caribien er de tilberedt på forskellige måder, med guava, svinekød eller oksekød.





karakterer:
Opskriften er vist 1844 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu