Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gourmet gryderet

Gourmet gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 7 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Remi

Indsendt :

Gourmet gryderet, billede 4 Gourmet gryderet, billede 1 Gourmet gryderet, billede 2 Gourmet gryderet, billede 3
Fotograf: Remi  

Ingredienser:
2-3 Spsk.oliven olie
1 kg.oksekød
1 kg.løg
6 hvidløg
2 chili
1 ds.øl
0.5 kopoksekøds bouillon flydende
1 ds.tomat pure
1 kg.tomater
4 Spsk.dijon sennep
0.5 koprødvinseddike
1/3 kopsoya
8 Spsk.paprika
1 kg.gulerødder
1 kg.peberfrugt
1 dl.vand
2 lauerbærbladene
 


Opskrift:

Forarbejde:

Alle grønsager skæres ud:

chili
tomat
løg
peberfrugt
gulerødder
hvidløg

Kødet skæres i mundrette stykker.

Alle ingredienser placeres i bøtter:

oliven olie
oksekød
løg
hvidløg
chili
øl
oksekøds bouillon flydende
tomat pure
tomater
dijon sennep
rødvinseddike
soya
paprika
gulerødder
peberfrugt
vand
laurbærblade

Olie hældes på panden og kødet gives salt og peber efter behov.
Kødet brunes let, da det skal i gryden lang tid.

Når købet er blevet brunet, så tages det af og lagt til at hvile i en skål.

Kom så løgne på panden og lad den brune, ca to min inden de er klar, kom da chili, hvidløg og peberfrugt på panden sammen med og lad stege i ca 3-5 min.

Hæld så grønsags mixen i en stor skål og stil den til side.

Tag så din øl og din oksekøds bouillon og hæld det på panden, så alt smagen fra kødet og grønsagerne kan blive abouberet og efter 1-2 min hæld så væsken i en skål og stil også den til siden.

Tag så den store skål med dine løg, chili, hvidløg og peberfrugter og hæld følgende ingredienser i:

Gulerødder
vand
tomt puré
dijon sennep
rødvinseddike
soya
laurbærblade

Når alle ting er i, rør så det hele godt sammen.
Tag så en stor gryde og sæt til svag til mellem varme og kom ingredienser i, i denne rækkefølge:

1. oksekødet
2. skålen med øl og bouillon
3. skålen med alt det gode i

Sørg så for at det hele er er godt rørt sammen og kom på tomaterne på toppen. Men en ske tag så din paprika og drys det over toppen til det dækker hele overfladen. MÅ IKKE RØRES RUNDT. Lad så gryderetten stå og simre til paprikaen er trængt gennem tomaterne, det tager ca en time.
Når paprikaen er trængt gennem, rør så det hele godt rundt og tilfør et til lag med paprika. Lad så retten så i mindst en time før den serveres med kartoffelmos. Jeg anbefaler at man lader den stå 2-3 timer efter den sidste omrøring.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15261 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu