Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pers Aussie stew

Pers Aussie stew, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Per Jacobsen

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.Oksesmåkød
3 løg
3 fedhvidløg
2 spsk.olie
2 tsk.stødt kommen
0.5-1 tsk.Chilipulver
1 tsk.basilikum
0.5 tsk.paprika
 Salt
 peber
2 laurbærblade
4 dl.Tomatketchup
5 dl.bouillon
750 g.kartofler
4 gulerødder
5-6 stilkeblegselleri
0.5 grøn peberfrugt
1.5 dl.reven ost
 


Opskrift:

Skær kødet i mundrette stykker.
Pil løgene, hak det ene fint og skær de andre i kvarte. Varm olien og lad løgene snurre klare heri, pres hvidløgene i.
Brun dernæst kødet i olien.
Stød kommen i en morter og bland det i kødet sammen med chili, basilikum, paprika, salt, peber og laurbærblade og lad det snurre et par minutter.
Tilsæt ketchup og bouillon og lad retten snurre sammen 20-30 min.
Skræl kartofler og gulerødder og skær kartoflerne i terninger og gulerødder i mønter. Skær blegselleri i ca. 4 cm. Brede strimler og peberfrugten i terninger..
Kom grøntsager og reven ost i gryden og lad retten snurre yderligere 20-30 min. eller til kød og grøntsager er møre.
Velbekomme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1085 gange,
og udskrevet 19 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu