Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Matrosfisk

Matrosfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.torske- eller lyssejfileter skåret i passende stykker
2-3 spsk.smør
200 g.skivede champignoner
2 løg, gerne rødløg i skiver
1 squash i tynde skiver
1 bdt.finthk. persille
2 citronskiver
 salt
 peber
 


Opskrift:

Smør et glasfad og læg fiskestykkerne heri lagvis med champignoner, løg og squash. Drys med persille og kom citronskiver på. Fordel smørklatter over. Dæk til med mikrofilm og giv retten 6-8- min. på fuld effekt. Lad den trække i 5 min.

Serveres med grovflûtes, koldt smør og øl.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1004 gange,
og udskrevet 16 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu