Matrosfisk

Matrosfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torske- eller lyssejfileter skåret i passende stykker
2-3 spsk.smør
200 g.skivede champignoner
2 løg, gerne rødløg i skiver
1 squash i tynde skiver
1 bdt.finthk. persille
2 citronskiver
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smør et glasfad og læg fiskestykkerne heri lagvis med champignoner, løg og squash. Drys med persille og kom citronskiver på. Fordel smørklatter over. Dæk til med mikrofilm og giv retten 6-8- min. på fuld effekt. Lad den trække i 5 min.

Serveres med grovflûtes, koldt smør og øl.





karakterer:
Opskriften er vist 2410 gange,
og udskrevet 73 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu