Hak løg og bland med ris, hakket oksekød, flådet tomater og krydderrier i en skål. Tøm indholdet af mini squash med en ske og fyld dem med ingredienser fra skålen. Hæld olien i en gryde og steg mini squashen i to min. hæld vand og tomatpure over lad der kåge i 5 min. på høj varme. Skru ned på lav varme og lad simre i en time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1061 gange, og udskrevet 44 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider