Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brunkål med stegt kyllingelever

Brunkål med stegt kyllingelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Flemming

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.kyllingelever
100 g.smør
1 lille hvidkålshoved
40 g.sukker
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hvidkål snittes i strimler og overdrysses med et jævnt lag salt, hvorefter det blandes sammen. Efter en halv time presses væden ud af kålen evt. ved at vride kålen i et viskerstykke.

Sukkeret smeltes og brunes i en stor gryde og der tilsættes 50 g smør. Når smøret er smeltet tilsættes hvidkålen og brunes uden låg.

Mens kålen er ved at blive brunet vendes kyllingeleveren i en plasticpose med mel, salt og peber. Leveren steges på en pande med 50 g brunet smør til den er sprød og gylden.

Når hvidkålen er helt brun smages den til med salt og peber, og den stegte kyllingelever blandes i kålen. Retten er klar til servering, f.eks. cornichoner og fransk baguette som tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 2042 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Signemor  -  2016-08-11 12:41:03
Jeg erstattede kylligeleveren med kalvelever som jeg skar I strimler og marinerede I chili og ingefær inden stegning. Det virkede godt for mig. Hvem ville have troet at det fungerer så godt med brunkål?


Kirsten  -  2016-07-25 16:25:12
Vi lavede det i går aftes. Udemærket og simpel ret - den fungerer rigtig godt med hjemmelavede syltede rødbeder. Mums!


FruJespersen  -  2015-08-24 20:36:30
Pas på med bruge for meget salt til dræning af hvidkålen - det kan ødelægge retten! Dette trin kan evt. springes over, men man skal så bare være indstillet på at det tager lidt længere tid at brune kålen af. Og salten kan alligevel tilføjes senere, når retten smages til.


Møller  -  2015-07-17 17:12:36
Jeg er ikke så vild med lige kyllelever. Kan man bruge andet?


Ulla  -  2015-07-06 08:50:14
Simpel og velsmagende ret. Man kan med fordel undlade at putte sukker i. Jeg tror jeg vil lave den igen til vinter.


Carsten P  -  2015-06-25 17:56:44
Nu har jeg set det med. Det smager egentlig bedre end det lyder. Jeg var lidt skeptisk, men da jeg elsker lever valgte jeg at give det en chance. Selv ungerne er vilde med det, og den let sødelige smag fra sukkeret tilføjer et lækkert tvist.