Kødtimbale med gulerødder og majs

Kødtimbale med gulerødder og majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Merianna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.fint hakket løg
40 g.smør
500 g.hakket oksekød 12%
2 tsk.karry
2 store revet gulerødder
1 bøtte majs
4 spsk.rasp
3 æg
1 dl.mælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Start med at tænde ovnen på 180° (alm. ovn).
Svits de fint hakkede løg i smøret, til løgene er klare.
Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig.
Tilsæt karry, salt og peber, og lad karryen svitse lidt med.
Tilsæt revne gulerødder og majsene samt rasp.
Bland det hele godt.
Hæld blandingen i et velsmurt ildfast fad.
Pisk æg og mælk sammen, og hæld det over kødet. Stik lidt med en gaffel så æggemassen fordeler sig.
Sæt fadet i vandbad, midt i ovnen i ca. 40 min til æggemassen er stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 2890 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu