Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødtimbale med gulerødder og majs

Kødtimbale med gulerødder og majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Merianna

Indsendt :





Ingredienser:
2 dl.fint hakket løg
40 g.smør
500 g.hakket oksekød 12%
2 tsk.karry
2 store revet gulerødder
1 bøtte majs
4 spsk.rasp
3 æg
1 dl.mælk
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Start med at tænde ovnen på 180° (alm. ovn).
Svits de fint hakkede løg i smøret, til løgene er klare.
Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig.
Tilsæt karry, salt og peber, og lad karryen svitse lidt med.
Tilsæt revne gulerødder og majsene samt rasp.
Bland det hele godt.
Hæld blandingen i et velsmurt ildfast fad.
Pisk æg og mælk sammen, og hæld det over kødet. Stik lidt med en gaffel så æggemassen fordeler sig.
Sæt fadet i vandbad, midt i ovnen i ca. 40 min til æggemassen er stivnet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1399 gange,
og udskrevet 18 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu