Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lowcarb pizza på blomkålsbund

Lowcarb pizza på blomkålsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MayaCB

Indsendt :

Lowcarb pizza på blomkålsbund, billede 4 Lowcarb pizza på blomkålsbund, billede 1 Lowcarb pizza på blomkålsbund, billede 2 Lowcarb pizza på blomkålsbund, billede 3
Fotograf: MayaCB  

Ingredienser:
 Bund:
1 blomkålshovede
1 dl.parmesanost
2 æg
1 fedhvidløg
1 tsk.salt
2 tsk.oregano
1 knsp.muskatnød
 
 Fyld:
1 dl.ketchup eller tomatsauce
100 g.revet ost
120 g.serano-skine
120 g.frisk mozzarella (1 klump)
 
 Top:
0.25 iceberg salat
5 små tomater
0.2 agurk
0.5 rødløg
1 dl.dressing
 


Opskrift:

BUND
Skær blomkål ud i små stykker. Blend blomkål med stavblender i skål eller i foodprocessor. Put parmesanost, æg, hvidløg, salt og muskatnød i blandingen og blendt det. Put dejen i fad med bagepapir. Bag bunden ved 200 grader i 25-35 minutter (til den er gylden og let sprød).

FYLD
Smør ketchup/tomatsauce ud på bunden. Drys revet ost på. Fold hver serano-skinke dobbelt og læg det på bunden. Skær mozzarellakuglen ud i skiver, og læg dem på. Bag pizzaen i cirka 12-15 minutter på 200 grader (osten skal være smeltet).

TOP
Skær salat, agurk, tomat og løg ud, og læg det på den let afkølede pizza. Hæld dressing på og nyd pizzaen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12313 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sarah  -  2015-06-10 16:04:58
skal blomkålen koges først eller er det råt?