ketchup eller tomatsauce1 dl. ketchup eller tomatsauce
100
g.
revet ost 100 g. revet ost
120
g.
serano-skine120 g. serano-skine
120
g.
frisk mozzarella (1 klump)120 g. frisk mozzarella (1 klump)
Top: Top:
0.25
iceberg salat0.25 iceberg salat
5
små tomater5 små tomater
0.2
agurk0.2 agurk
0.5
rødløg0.5 rødløg
1
dl.
dressing1 dl. dressing
Opskrift:
BUND
Skær blomkål ud i små stykker. Blend blomkål med stavblender i skål eller i foodprocessor. Put parmesanost, æg, hvidløg, salt og muskatnød i blandingen og blendt det. Put dejen i fad med bagepapir. Bag bunden ved 200 grader i 25-35 minutter (til den er gylden og let sprød).
FYLD
Smør ketchup/tomatsauce ud på bunden. Drys revet ost på. Fold hver serano-skinke dobbelt og læg det på bunden. Skær mozzarellakuglen ud i skiver, og læg dem på. Bag pizzaen i cirka 12-15 minutter på 200 grader (osten skal være smeltet).
TOP
Skær salat, agurk, tomat og løg ud, og læg det på den let afkølede pizza. Hæld dressing på og nyd pizzaen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17756 gange, og udskrevet 163 gange.
Kommentarer
sarah - 2015-06-10 16:04:58 skal blomkålen koges først eller er det råt?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider