Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampede blåmuslinger i hvidløgssauce

Dampede blåmuslinger i hvidløgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Cathrine Jensen

Indsendt :





Ingredienser:
1500 g.blåmuslinger
6 fedhvidløg
4 store løg
5 dl.fløde
 En billig hvidvin der passer godt til skaldyr
1 bdt.persille
 
 Krydderier:
 Salt
 Peber
 Chili
 


Opskrift:

Hvidløg og løg hakkes groft, svitses herefter i stor gryde eller wok.
En hel flaske hvidvin hældes sammen med hvidløg og løg.
Lad det stå og simre til alkoholen er fordampet.
Dernæst tilsættes 1/2 liter piskefløde under oprørring.
Smages til med salt og peber samt en lille smule chili.
Det må ikke blive stærkt.
Til sidst hakkes persillen groft og tilføjes til retten.
Til slut lægges blåmuslingerne i flødesaucen og dampes under låg i præcis 6 minutter.

Server direkte herefter med groft eller lyst brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12061 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

LP  -  2019-02-04 18:21:07
Muslinger i denne ret, smager bare helt fantastisk. Næste gang vi skal have muslinger bliver det på denne måde


Kai  -  2016-10-22 16:01:41
Har lavet mange fiske og skaldyrs retter,men denne her med muslingerne er svær at slå.