Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valgflæsk

Valgflæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Valgflæsk, billede 4 Valgflæsk, billede 1 Valgflæsk, billede 2 Valgflæsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinebryst. stegestykke med svær. rå
   
  Sovs:
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Skær svinebrystet i ½ cm tykke skiver, hvis De ønsker sprødt flæsk. Tykke skiver giver ofte flæsk, som er blødt indeni. Dup skiverne tørre med køkkenrulle.

På pande:
Varm panden godt op. Læg skiverne på panden, og brun dem ½-1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem gyldne og sprøde. Vend skiverne ofte. Læg skiverne på fedtsugende papir. Drys med salt. Hvis kødet er meget magert, kan det være nødvendigt med lidt olie på panden fra starten.

I ovn:
Læg skiverne på en rist over en bradepande med alufolie i bunden. Det letter rengøringen. Stil den i den øverste halvdel af en kold ovn, og tænd på 200 grader C. alm. ovn. Lad skiverne blive gyldne på den ene side, før de vendes og steges færdige på den anden side. Stegetiden er noget længere i ovn end på pande.

Sovs:
Pisk mel og 1 dl mælk til jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning, og lad den småkoge ca. 5 min. Tilsæt fedtstoffet, og smag til med salt og peber. Tilsæt skyllet, hakket persille. Sovsen kan også laves ved opbagning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14465 gange,
og udskrevet 94 gange.


Energi:
KJ total 13399 (3190 kcal)
KJ pr. Pers. 3349 (797 kcal)
Vægt ialt 2078 gram
Vægt pr. Pers. 519 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 644 KJ (153 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu