Sommerkylliing med estragon, sennep, forårsløg

Sommerkylliing med estragon, sennep, forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : rikke stou

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Kylling på ca 1 kg
1 bdt.fransk estragon
2 spsk.grov sennep
1 spsk.dijonsennep
2 spsk.olie
800 g.nye kartofler
½ økologisk citron
5 dl.vand eller hønsebouillon
1/4 l.fløde
1 agurk
1 bdt.forårsløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak estragon groftr og bland den samme med de to slags sennep. Smør kyllingne ind i blandingen og steg den grundigt på alle sider i olie i en gyde ved svag varme.

Vask og skrub kartoflerne godt. Hak hele citronen groft og kom den ned i gryden sammen med vand/bouilon. Læg låg på, og lade det simre i 30 minutter. Tilsæt fløden og smag til med slat og peber og evt mere sennep. Lad det simre i 15 - 20 minutter, indtil kyllingen er færdig.

Fløk agurken på langs og skrab kerneren ud med en ske. Skær agurken i skiver på ca ½ cm. Personligt, valgte jeg ikke at skrabe kernerne fra agurken, da det er det bedste af det hele. Rens forårsløgene og skær dem i stnger på 3 cm. Kom agurk og forårsløg i gyden og lad det trække lidt varme i ca. 5 minutter.

Server retten i gyden med et godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 2753 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu