Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sommerkylliing med estragon, sennep, forårsløg

Sommerkylliing med estragon, sennep, forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : rikke stou

Indsendt :





Ingredienser:
 1 Kylling på ca 1 kg
 1 bundt fransk estragon
 2 spsk grov sennep
 1 spsk dijonsennep
 2 spsk vegetabilsk olie
 800 g nye kartofler
 ½ økologisk citron
 ½ l vand eller hønsebouillin
 ½/4 l fløde
 1 agurk
 1 bundt forårsløg
 salt og peber
 


Opskrift:

Hak estragon groftr og bland den samme med de to slags sennep. Smør kyllingne ind i blandingen og steg den grundigt på alle sider i olie i en gyde ved svag varme.

Vask og skrub kartoflerne godt. Hak hele citronen groft og kom den ned i gryden sammen med vand/bouilon. Læg låg på, og lade det simre i 30 minutter. Tilsæt fløden og smag til med slat og peber og evt mere sennep. Lad det simre i 15 - 20 minutter, indtil kyllingen er færdig.
Fløk agurken på langs og skrab kerneren ud med en ske. Skær agurken i skiver på ca ½ cm. Personligt, valgte jeg ikke at skrabe kernerne fra agurken, da det er det bedste af det hele. Rens forårsløgene og skær dem i stnger på 3 cm. Kom agurk og forårsløg i gyden og lad det trække lidt varme i ca. 5 minutter. Server retten i gyden med et godt brød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1271 gange,
og udskrevet 25 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu