Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun med tranebær og champignon i cremet sauce

Kalkun med tranebær og champignon i cremet sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julie Rasmussen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kalkunfilet uden skin og ben
1 posetranebær
350 g.champignon
5 dl.Madlavningsfløde
 
 Olie eller margarine til stegning
 Salt
 peber
 Ris
 


Opskrift:

Skær kødet ud i tern (ca. 3x3 cm)
Varm en wok eller stegepande med høj kant op på middelvarme.
Skær champignonerne over på midten efter de er skylder grundigt.
Kom kødet på den varme pande med noget fedtstof. Når kødet er ved at være stegt færdigt kommer man champignonerne på panden, og tranebærrene. Lad det stå og stege i 2-3 min ved jævn varme.

Kom madlavningsfløden over, og lad det simre i 5-10 min. Til kødet er færdigt og mørt.
Smages til med salt og peber .

Serveres med ris til.

Man kan komme alle mulig grøntsager i efter egen smag. Og evt. noget bacon i tern.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1943 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu