frisk rosmarin eller 1 tsk. tørret rosmarin1 kvist frisk rosmarin eller 1 tsk. tørret rosmarin
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
Groft salt Groft salt
Opskrift:
Lav din yndlings-pizzadej og form den til en pizza.
Pizzabunden bages i ovnen ved højest mulige temperatur i 5 minutter.
Tag den ud, og smør et lag tomatsovs på.
Læg mozarellaosten på.
Bagekartoflen har du skrællet og skåret i tynde skiver på f.eks. et mandolinjern.
Fordel skiverne, så de dækker hele pizzaen.
Drys med pinjekerner, salt og rosmarin.
Olivenolie skvættes tyndt ud, og pizzaen bages i 15 minutter ved højest mulige temperatur.
Buler pizzaen op undervejs, punkteres boblerne, så fyldet ikke triller af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4503 gange, og udskrevet 56 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider