Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Congo ruller

Congo ruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.Rejer
300 g.svinesmåkød eller hakket svinekød
 
2 spsk.olie
1 fedhvidløg
0.5 tsk.koriander
2 revet gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
100 g.spirer
1 bdt.forårsløg
1 almindeligt løg
2 spsk.revet ingefær
0.5 spidskål
2 spsk.Sojasovs
 saft af 1 lime
 
 Tilbehør:
 Sød chilisauce
 Ris
 


Opskrift:

Hak forårsløg i små skiver og riv gulerødderne i tynde strimler, fint hak spidskålen og skær peberfrugterne ud i tynde strimler.

Varm en wok eller gryde op med olien og tilsæt så hakket løg, hakket hvidløg og lad det stege i 2 minutter.

Tilsæt revet ingefær, svinekød og rejer og steg det gyldent.

Tilsæt dernæst lime, soya, koriander og alle grøntsagerne

Steg blandingen i ca. 3 minutter, grøntsagerne må gerne være sprøde.

Stil blandingen til side og kom ca. En ”grydeskefuld” fyld på hver plade forårsrulledej, og rul forårsrullerne sammen (ofte er det vist på pakken med forårsrulledej hvordan man gør)

Varm en stor gryde med rigeligt olie op, og steg så rullerne i olien i ca. 3 minutter hver.
Tag dem op og lad dem dryppe af på papir.

Server forårsrullerne med ris, sød chilisauce og evt. soya.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 2862 gange,
og udskrevet 27 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-03-17 21:50:08
Hov husk selvfølgelig at købe forårsrulledej (rispapir)