Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rigtig lasagne

Rigtig lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Kødsovsen:
1000 g.oksekød
2 peberfrugter
1 stort løg
3 mellem gulerødder
2-3 porrer
140 g.tomatpure
 En skivs ketchup
2-3 fedhvidløg
 
 Ostesovs:
 Smør
 hvedemel
1 l.sødmælk
200 g.blandet ost (f.eks. gratineringsost)
 Lidtmuskatnød
5-10 skiver havati eller færre skiver af en stærkere ost
 


Opskrift:

Grøntsager skæres i tern og steges til de er bløde. Oksekødet brunes og krydres med salt og peber. Derefter tilføljes et par fede hvidløg og der hældes 140 g tomatpuré i + en skivs ketchup. Man kan godt putte flere grøntsager i.
For at undgå at det bliver tørt, hældes vand i og den får lov til at simre. Krydder med basilikum.
Til becermelsovsen laves der en opbagt sovs. Smør (f.eks. 50 g) smeltes, mel tilføjes og det piskes sammen. Mælk tilføjes lidt af gangen. Den blandet ost smeltes i, lidt muskatnød tilføjes og skiver af havati smeltes i. Antallet af skiver havati afhænger hvordan sovsen "føles" - den skal være god fyldig, men ikke for tyk. Afslut med salt og peber.
I fadet starter man med lidt kød som underlag. Derefter plader, kød og ost. Afsluttes med kød og et tykt lag ost. Efter den er lagt sammen, må den gerne trække længe.
Giv den 200 grader i forvarmet ovn i 20-30 min og lad den køle i 5-10 minutter før den serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2757 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu