Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med champignon og laurbær

Lammegryde med champignon og laurbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : charthys

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.lammekød
2 mellemstore løg
5 fedhvidløg
400 g.champignon
5 laurbærblade
2 tsk.olie
3 dl.vand
3 dl.mælk
100 g.fed flødeost
0.5 dl.sultana rosiner
1 tsk.karry
 friskkværnet peber
 salt
 lidtmaizena til jævning
 


Opskrift:

Skær løg og hvidløg fint og svits dem i olien. Skær lammekødet i små fine tern (1x1 cm) og brun det af sammen med løgene. Tilsæt laurbærblade, karry, rosiner og salt og peber efter smag. Når kødet er brunet tilsættes vand og retten simrer ved svag varme under låg i 45 minutter. Skær champignon i tern og rist dem på en tør, meget varm pande med lidt salt og peber indtil de er ca halv størrelse og lidt gyldne. Tilsæt mælk, smøreost og champignons til retten og lad den simre videre i yderligere 10 minutter. Jævn retten til en passende konsistens og smag til.
Serveres med ris og evt. et godt flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1473 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu