Kartofler til brassede kartofler Kartofler til brassede kartofler
Opskrift:
Tænd oven på varmluft 200 grader. Skær porrerne og fin hak løgene. Tag derefter de 10dl vand op prop i et fad, hvor du også propper de fin hakkede løg og porre i. Skær så kyllingefilleterne i små tern, som du marinere med salt, peber og paprika efter eget behov, og propper ned i fadet. Prop fadet ind i ovnen i 1time. Lige inden du tager fadet ud, laver du brassede kartofler på panden og koger risnudlerne i kogene vand med salt. Når fadet bliver taget ud, hældes risnudlerne ned i, og retten bliver serveret med brassede kartofler ved siden af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2415 gange, og udskrevet 59 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider