Hvidløg snittes fint.
Lav 1 liter grønsagsbullion (el-kædel/litermål eller gryde).
Varm olien i gryden som risene skal koges i.
De fint snittede hvidløg svitses i den varme olivenolie indtil de bliver gyldne.
Hæld risene i og svits ris og løg indtil risene har suget al vædske og blandingen er tør. Pas på med for meget varme, da dette kan medføre, at vædsken fordamper istedet for at blive opsuget af risene.
Tilsæt grønsagsbullionen og kog risene det antal minutter som står på posen/pakken.
Vupti - lækre ris med lidt ekstra smag :)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4783 gange, og udskrevet 48 gange.
Kommentarer
Anonym - 2016-02-13 20:52:48 Lyder Lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider