Brasilianske ris (nemt og lækkert)

Brasilianske ris (nemt og lækkert), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Bjørnar

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.Ris (gerne naturris)
3 fedHvidløg
3 spsk.Olivenolie
1 l.Grønsagsbouillon
 
Opskrift:
Hvidløg snittes fint.
Lav 1 liter grønsagsbouillon (elkedel/litermål eller gryde).
Varm olien i gryden som risene skal koges i.
De fint snittede hvidløg svitses i den varme olivenolie indtil de bliver gyldne.
Hæld risene i og svits ris og løg indtil risene har suget al væske og blandingen er tør. Pas på med for meget varme, da dette kan medføre, at vædken fordamper i stedet for at blive opsuget af risene.
Tilsæt grønsagsbouillonen og kog risene det antal minutter som står på posen/pakken.
Vupti - lækre ris med lidt ekstra smag :)





karakterer:
Opskriften er vist 6813 gange,
og udskrevet 72 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-13 20:52:48
Lyder Lækkert