rådyrlever ( krondyr kan bruges )500 g. rådyrlever ( krondyr kan bruges )
2
løg2 løg
1
gulerod1 gulerod
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
ds.
tomatpuré1 ds. tomatpuré
0.5
æble0.5 æble
salt salt
peber peber
timian timian
enebær ( mortet ) enebær ( mortet )
vand vand
fløde fløde
Opskrift:
Skræl gulerod og løg, og skær i passende tern.
Afpus evt. lever, skær i tern og panér i hvedemel. Steg lever- evt. ad 2 gange.
Brænd tomatpuré af i gryden med lever ca.2 min
Tilsæt løg og gulerodstern - steges ca. 2 min
Tilsæt krydderi.
tilsæt vand, så det dækker ( smid hvidløg i ). Kogetid 20 min.
Tilsæt fløde efter behag.
Lad simré ind eller jævn retten.
Servér kartofler eller mos til.
Gerne med en klat gelé
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1657 gange, og udskrevet 59 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider