Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rådyrlever i fløde/tomat sovs

Rådyrlever i fløde/tomat sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : RC

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.rådyrlever ( krondyr kan bruges )
2 løg
1 gulerod
1 fedhvidløg
1 ds.tomatpuré
0.5 æble
 salt
 peber
 timian
 enebær ( mortet )
 vand
 fløde
 


Opskrift:

Skræl gulerod og løg, og skær i passende tern.
Afpus evt. lever, skær i tern og panér i hvedemel. Steg lever- evt. ad 2 gange.
Brænd tomatpuré af i gryden med lever ca.2 min
Tilsæt løg og gulerodstern - steges ca. 2 min
Tilsæt krydderi.
tilsæt vand, så det dækker ( smid hvidløg i ). Kogetid 20 min.
Tilsæt fløde efter behag.
Lad simré ind eller jævn retten.

Servér kartofler eller mos til.
Gerne med en klat gelé







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1250 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu