skumfiduser (de helt hvide, amerikanske)300 g. skumfiduser (de helt hvide, amerikanske)
6
spsk.
mælk6 spsk. mælk
Pynt: Pynt:
Kakao revet chokolade og friske bær Kakao revet chokolade og friske bær
1.5
knsp.
kanel1.5 knsp. kanel
150
g.
mørk chokolade150 g. mørk chokolade
200
g.
mælkechokolade200 g. mælkechokolade
4
dl.
fløde4 dl. fløde
4
spsk.
mørk rom4 spsk. mørk rom
4
spsk.
stærk kaffe4 spsk. stærk kaffe
Opskrift:
Put Digestive-kiksene i en frysepose
Knus kiksene ved at rulle en kagerulle over dem x mange
Smelt smørret, og bland det i posen med de knuste kiks
Mos blandingen godt sammen, så det bliver en jævn masse
Pres blandingen ud i et jævnt lag i en springform, og stil på køl
Del chokoladen i mindre stykker og smid dem i en gryde med mælken
Smelt chokoladen ved middel varme under konstant omrøring
Tilsæt skumfiduser, og lad dem smelte i chokoladen under omrøring
Tilsæt kanel, rom og stærk kaffe, og lad massen afkøle
Pisk fløden til flødeskum, og vend den lunkne chokolademasse forsigtigt i
Når massen er helt ensfarvet, hældes den over kiksebunden
Dæk formen med film, og stil i køleskabet et par timer eller natten over
Lige før servering sigtes kakao over i et tyndt lag
Pynt med revet chokolade og friske bær