mælk (frit valg bruger selv sødmælk)2.5 dl. mælk (frit valg bruger selv sødmælk)
kartofler/ris kartofler/ris
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
Opskrift:
bank koteletterne flade vend dem i pisket hele æg og bland rasp. salt. peber. sammen og vend kot. der i steges på en pande ca. 3 min på hver side. hæld fetstofen fra pande i en gryde (læg evt. en lille klat margarine i panden igen) stil nu koteletterne ind i ovnen på ca. 75 gr. alm. ovn.
Sauce:
fedtstofen varmes op i gryden tilsæt nu krydderierne og fin snittet hvidløg tilsæt mel og rør godt og mælk samt fløde. tomaterne skæres i 1/4 og tilsættes sammen med champignon kom så den koncentret tomat ketchup i og smag til med salt og peber læg så kotelterne i saucen .
serveres med kartofler/ris som lidt extra kan man blande en salat efter egen smag.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5972 gange, og udskrevet 56 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider