Crispy Fried Chicken

Crispy Fried Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.kyllinge inderfilet
5 dl.kærnemælk
3 dl.hvedemel
1 tsk.cayennepeber
1 tsk.chilipulver
1 tsk.paprika
 Salt
 Peber
 Olie
 
Opskrift:
Lad kyllingen trække i en skål med kærnemælken i 1-2 timer. Kyllingen skal være helt dækket af mælken.

Bland mel og krydderier sammen og put det i en pose (4 liters eller større).

Når kyllingen har trukket puttes den op i posen til melblandingen og det hele rystes godt sammen, så alle kyllingstykkerne er dækkes godt til med mel.
Tag kyllingen op af posen og læg den på et fad og lad den trække i en halv times tid tildækket.

Put godt med olie i en stor pande eller gryde. Den skal være stor nok til at kyllingestykkerne ikke kommer til at ligge i lag. Der skal være nok olie til, at kyllingerne er minimum halvt dækket af olie når de kommer i.
Giv olien godt med varme.

Put kyllingen i og steg den godt på begge sider. Når de begynder at få en sprød skorpe og virker gennemstegt tages stykkerne op og lægges i et fad på køkkenrulle eller andet sugende papir.


karakterer:
Opskriften er vist 17403 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu