Kom det hakkede kød i en egnet skål. Riv løget ned i det. Tilsæt havregryn, mel, æg, salt og peber. Tilsæt sødmælken lidt efter lidt mens der røres grundigt. Lad farsen hvile mens du ordner grøntsagerne. Smør et ildfast fad, og lad det sidste smør blive i fadet. skær porrer og gulerødder i en halv cm tykke skiver og kom den op i fadet. Drys lidt salt over. Læg farsen ovenpå grøntsagerne og drys med et tyndt lag rasp. Sæt fadet i alm. ovn ved 200 gr i ca 1 time og et kvarter.
Serveres med kogte kartofler. Eller hvad man bedst kan lide.
Hvis man vil spare på fedtet, er det nok at smøre fadet i lidt smør.Og hælde 1 halv dl vand i fadet.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3617 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
Ole simonsen - 2015-01-30 15:01:10 Retten kan laves med alle mulige slags grøntsager. Hvidkål, blomkål rosenkål. Kun fantasien sætter grænser!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider