Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøntsager i fad med farslåg

Grøntsager i fad med farslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.hakket svin og kalv
0.25 løg
1 æg
35 g.havregryn
70 g.hvedemel
10 g.salt
1 tsk.peber
3 dl.sødmælk
500 g.porrer
3 store gulerødder
100 g.smør
 lidtrasp
 


Opskrift:

Kom det hakkede kød i en egnet skål. Riv løget ned i det. Tilsæt havregryn, mel, æg, salt og peber. Tilsæt sødmælken lidt efter lidt mens der røres grundigt. Lad farsen hvile mens du ordner grøntsagerne. Smør et ildfast fad, og lad det sidste smør blive i fadet. skær porrer og gulerødder i en halv cm tykke skiver og kom den op i fadet. Drys lidt salt over. Læg farsen ovenpå grøntsagerne og drys med et tyndt lag rasp. Sæt fadet i alm. ovn ved 200 gr i ca 1 time og et kvarter.
Serveres med kogte kartofler. Eller hvad man bedst kan lide.
Hvis man vil spare på fedtet, er det nok at smøre fadet i lidt smør.Og hælde 1 halv dl vand i fadet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2606 gange,
og udskrevet 38 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole simonsen  -  2015-01-30 15:01:10
Retten kan laves med alle mulige slags grøntsager. Hvidkål, blomkål rosenkål. Kun fantasien sætter grænser!