rejer i lage 200 g drænet vægt400 g. rejer i lage 200 g drænet vægt
1
ds.
aspargessnitter1 ds. aspargessnitter
25
g.
smør til sovs25 g. smør til sovs
1
spsk.
mel til sovs1 spsk. mel til sovs
væden fra asparges og rejer til sovs væden fra asparges og rejer til sovs
Opskrift:
Paner filetterne i mel tilsat lidt salt. Smelt smørret på panden imens. Når smørret er gyldent, er det klat til at stege i. Steg fisken ved middel varme.
Imens smeltes smørret i en kasserolle til stuvningen. Tilsæt 1 spiseskefuld mel under omrøring med et piskeris, og spæd op med væden fra aspargesene og rejerne. Når sovsen koger tilsættes aspargesene og varmes igennem. Lige inden servering tilsættes rejerne stuvningen. De må ikke koge!
Server fisken og stuvningen med pommes frites og salat. Brug væden fra asparges først til sovs. Den kan nemt blive lidt for salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9819 gange, og udskrevet 119 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider