Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskefiletter med asparges-rejestuvning

Fiskefiletter med asparges-rejestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :



Ingredienser:
8 fiskefiletter
 hvedemel til panering
 salt til paneringen
100 g.smør til stegning
400 g.rejer i lage 200 g drænet vægt
1 ds.aspargessnitter
25 g.smør til sovs
1 spsk.mel til sovs
 væden fra asparges og rejer til sovs
 
Opskrift:
Paner filetterne i mel tilsat lidt salt. Smelt smørret på panden imens. Når smørret er gyldent, er det klat til at stege i. Steg fisken ved middel varme.
Imens smeltes smørret i en kasserolle til stuvningen. Tilsæt 1 spiseskefuld mel under omrøring med et piskeris, og spæd op med væden fra aspargesene og rejerne. Når sovsen koger tilsættes aspargesene og varmes igennem. Lige inden servering tilsættes rejerne stuvningen. De må ikke koge!
Server fisken og stuvningen med pommes frites og salat. Brug væden fra asparges først til sovs. Den kan nemt blive lidt for salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8806 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu