Skær kyllingen i tern.
Skræl kartofler og gulerod, skær kartofler i tern og gulerod på skrå.
Skær hvidløg i mindre stykker.
Hæld kyllingestykkerne i en gryde og steg dem i fedtstof i 4 minutter.
Tilføj kartofler, gulerod, hvidløg, tomatpure, salt og peber og rør rundt.
Tilsæt rødvin og evt andefond.
Lad det koge i 30 minutter, til kartoflerne er møre. Hvis rødvinen svinder for meget ind, læg låg over til sidst for at bevare væsken, mens ingredienserne stadig koger.
Ti minutter før skæres citronen i skiver, som lægges ned i gryden.
Tag citronskiverne op før servering.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2484 gange, og udskrevet 59 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider