Kylling og kartofler i rødvin

Kylling og kartofler i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.kyllingefilet
500 g.kartofler
1 stor gulerod
5-6 fedhvidløg
140 g.tomatpure
 Salt
 peber
1 flaskerødvin
 Evt.lidt andefond
1 citron
 
Opskrift:
Skær kyllingen i tern.
Skræl kartofler og gulerod, skær kartofler i tern og gulerod på skrå.

Skær hvidløg i mindre stykker.
Hæld kyllingestykkerne i en gryde og steg dem i fedtstof i 4 minutter.
Tilføj kartofler, gulerod, hvidløg, tomatpure, salt og peber og rør rundt.

Tilsæt rødvin og evt andefond.
Lad det koge i 30 minutter, til kartoflerne er møre. Hvis rødvinen svinder for meget ind, læg låg over til sidst for at bevare væsken, mens ingredienserne stadig koger.

Ti minutter før skæres citronen i skiver, som lægges ned i gryden.
Tag citronskiverne op før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 3448 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu