Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling og kartofler i rødvin

Kylling og kartofler i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.kyllingefilet
500 g.kartofler
1 stor gulerod
5-6 fedhvidløg
140 g.tomatpure
 Salt
 peber
1 flaskerødvin
 Evt.lidt andefond
1 citron
 


Opskrift:

Skær kyllingen i tern.
Skræl kartofler og gulerod, skær kartofler i tern og gulerod på skrå.
Skær hvidløg i mindre stykker.
Hæld kyllingestykkerne i en gryde og steg dem i fedtstof i 4 minutter.
Tilføj kartofler, gulerod, hvidløg, tomatpure, salt og peber og rør rundt.
Tilsæt rødvin og evt andefond.
Lad det koge i 30 minutter, til kartoflerne er møre. Hvis rødvinen svinder for meget ind, læg låg over til sidst for at bevare væsken, mens ingredienserne stadig koger.
Ti minutter før skæres citronen i skiver, som lægges ned i gryden.
Tag citronskiverne op før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2010 gange,
og udskrevet 29 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu