olie eller smør til stegning olie eller smør til stegning
evt.
1 bakke champignon i kvarte evt. 1 bakke champignon i kvarte
salt salt
peber peber
Opskrift:
Start med riste bacontern på panden. Tag det af panden. Rist mørbrad i smørret.Tag det derefter af og rist løg og porre til det blødt. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, paprika, brun farin og piskefløde. kog det sammen.
kom bacon og mørbrad ned i saucen og smag til med salt og peber. koges i 15 min. tilsæt cocktail. varm dem i saucen i 5 min uden varme(så sprækker de ikke)og server. fx med ris.
hvis man vil have champignon i skal de tilsættes sammen med løg og porre.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1906 gange, og udskrevet 60 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider