Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Didde gryde

Didde gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4  Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 svinemørbrad i skiver
1 pk.bacon i tern
1 pk.cocktailpølser
1 stor ds tomatpure
1 ds.hak tomater
1 løg i tern
1 porre i tynde skiver
1 tsk.paprika
1 tsk.brun farin
2.5 dl.piskefløde
 olie eller smør til stegning
 evt.1 bakke champignon i kvarte
 salt
 peber
 


Opskrift:

Start med riste bacontern på panden. Tag det af panden. Rist mørbrad i smørret.Tag det derefter af og rist løg og porre til det blødt. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, paprika, brun farin og piskefløde. kog det sammen.
kom bacon og mørbrad ned i saucen og smag til med salt og peber. koges i 15 min. tilsæt cocktail. varm dem i saucen i 5 min uden varme(så sprækker de ikke)og server. fx med ris.
hvis man vil have champignon i skal de tilsættes sammen med løg og porre.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1540 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu