fjern evt. fedt og brusk fra brystfileterne dup dem tørre med køkkenrulle skær hver filet op i siden så den kan åbnes altså skær den næsten igennem bred den ud på et skærebræt og bank den flad drys med salt og peber spred de finthakkede paprika jævnt over kødet stil det i køleskabet mindst 30 min. gerne længere under låg.
tag kødet ud af køleskabet i midten af hver "kotelet" lægges et stykke ost ca. 10 g. og 2 spsk. smør. derefter rulles kødet omkring fyldet lukkes evt. med en tandstikker eller 2
paneres i æg og rasp og steges gyldne ca. 7 min. på hver side på en middelvarm pande
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1604 gange, og udskrevet 38 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider