Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Devolay kotelet med ost og persille

Devolay kotelet med ost og persille , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja inden den paneres

Indsendt af : F.Blichfeldt

Indsendt :





Ingredienser:
4 kyllingefilet
40 g.mild ost
1 æg
40 g.smør
 finthakket peberfrugt
 salt
 peber
 olie til stegning
 rasp til pannering
 


Opskrift:

fjern evt. fedt og brusk fra brystfileterne dup dem tørre med køkkenrulle skær hver filet op i siden så den kan åbnes altså skær den næsten igennem bred den ud på et skærebræt og bank den flad drys med salt og peber spred de finthakkede paprika jævnt over kødet stil det i køleskabet mindst 30 min. gerne længere under låg.

tag kødet ud af køleskabet i midten af hver "kotelet" lægges et stykke ost ca. 10 g. og 2 spsk. smør. derefter rulles kødet omkring fyldet lukkes evt. med en tandstikker eller 2
paneres i æg og rasp og steges gyldne ca. 7 min. på hver side på en middelvarm pande




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1194 gange,
og udskrevet 16 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu