Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















5:2 Vintergryde

5:2 Vintergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :





Ingredienser:
650 g.magert svinekød i tern
 lidtolie til at brune i
6 dl.vand
 salt
 peber
5 timiankviste eller anden krydderurt
1 kg.blandede rodfrugter (gulerod/pastinak/selleri m.m.)
400 g.porrer
4 fedhvidløg
1.5 citron
 
 Pynt:
1 bdt.bredbladet persille
 


Opskrift:

Brun kødet i en tykbundet gryde, og krydr med salt og peber. Skær den ene citron i kvarte, og tilsæt den sammen med knust hvidløg, timian og vand. Kog op o lad retten småsimre i ca. 20 minutter.
Rens alle grøntsagerne og skær dem i mundrette skiver/stykker. kom dem i gryden, og lad det hele simre 10-15 min. til grøntsagerne er møre. Smag til med saften fra den halve citron, salt og peber, og drysses med persille ved servering.
Retten kan evt jævnes, og der kan serveres ris, kartofler, couscous el.l Det er ikke medregner i de 275 Kcal







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5129 gange,
og udskrevet 70 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birte  -  2015-01-14 09:53:30
Dejlig, fyldig vinterret.