5:2 Vintergryde
Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i en tykbundet gryde, og krydr med salt og peber. Skær den ene citron i kvarte, og tilsæt den sammen med knust hvidløg, timian og vand. Kog op o lad retten småsimre i ca. 20 minutter.
Rens alle grøntsagerne og skær dem i mundrette skiver/stykker. kom dem i gryden, og lad det hele simre 10-15 min. til grøntsagerne er møre. Smag til med saften fra den halve citron, salt og peber, og drysses med persille ved servering. Retten kan evt. jævnes, og der kan serveres ris, kartofler, couscous eller lignende. Det er ikke medregner i de 275 Kcal |
|
Opskriften er vist 6960 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2015-01-14 09:53:30 Dejlig, fyldig vinterret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne