magert svinekød i tern650 g. magert svinekød i tern
lidt
olie til at brune i lidt olie til at brune i
6
dl.
vand6 dl. vand
salt salt
peber peber
5
timiankviste eller anden krydderurt5 timiankviste eller anden krydderurt
1
kg.
blandede rodfrugter (gulerod/pastinak/selleri m.m.)1 kg. blandede rodfrugter (gulerod/pastinak/selleri m.m.)
400
g.
porrer400 g. porrer
4
fed
hvidløg4 fed hvidløg
1.5
citron1.5 citron
Pynt: Pynt:
1
bdt.
bredbladet persille1 bdt. bredbladet persille
Opskrift:
Brun kødet i en tykbundet gryde, og krydr med salt og peber. Skær den ene citron i kvarte, og tilsæt den sammen med knust hvidløg, timian og vand. Kog op o lad retten småsimre i ca. 20 minutter.
Rens alle grøntsagerne og skær dem i mundrette skiver/stykker. kom dem i gryden, og lad det hele simre 10-15 min. til grøntsagerne er møre. Smag til med saften fra den halve citron, salt og peber, og drysses med persille ved servering.
Retten kan evt jævnes, og der kan serveres ris, kartofler, couscous el.l Det er ikke medregner i de 275 Kcal
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5682 gange, og udskrevet 94 gange.