5:2 Vintergryde

5:2 Vintergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.magert svinekød i tern
 lidtolie til at brune i
6 dl.vand
 salt
 peber
5 timiankviste eller anden krydderurt
1 kg.blandede rodfrugter (gulerod/pastinak/selleri m.m.)
400 g.porrer
4 fedhvidløg
1.5 citron
 
 Pynt:
1 bdt.bredbladet persille
 
Opskrift:
Brun kødet i en tykbundet gryde, og krydr med salt og peber. Skær den ene citron i kvarte, og tilsæt den sammen med knust hvidløg, timian og vand. Kog op o lad retten småsimre i ca. 20 minutter.

Rens alle grøntsagerne og skær dem i mundrette skiver/stykker. kom dem i gryden, og lad det hele simre 10-15 min. til grøntsagerne er møre. Smag til med saften fra den halve citron, salt og peber, og drysses med persille ved servering.

Retten kan evt. jævnes, og der kan serveres ris, kartofler, couscous eller lignende. Det er ikke medregner i de 275 Kcal





karakterer:
Opskriften er vist 6960 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-14 09:53:30
Dejlig, fyldig vinterret.