grov hakket haricot vertes0.5 kop grov hakket haricot vertes
0.5
kop
skummetmælk0.5 kop skummetmælk
0.5
tsk.
peber0.5 tsk. peber
0.5
tsk.
groft salt0.5 tsk. groft salt
1
tsk.
chili flager1 tsk. chili flager
Lidt
olivenolie Lidt olivenolie
Kalkun bacon Kalkun bacon
Opskrift:
Ingredienserne blandes sammen i en skål og får en god tur med håndmixeren til dejen er godt blandet sammen. Sættes derefter på køl ca 30 min.
Kalkun bacon halveres og steges på panden. Lægges derefter til side.
Dejen tages ud fra køleskabet og formes til frikadeller hvorefter de steges på panden i kalkun fedtet. Ca 1 min på hver side ved høj varme. Derefter ca 10-15 min på hver side ved middelvarme.
Tilsidst tilsættes bacon ovenpå frikadellerne på panden sammen med et par tynde skiver chili smør fordelt over retten. Varmen skrues ned til svag og låg puttes over panden. 10 min under låg og retten er klar:)
Velbekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2336 gange, og udskrevet 59 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider