Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Haresteg på allans måde

Haresteg på allans måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Allan Jensen

Indsendt :





Ingredienser:
1 hare (røvskudt af Lars fra Ødum)
2 l.sødmælk
600 g.bacon
8 enebær
2 bdt.bredbladet persille
2 bdt.timian
8 laurbær blad
6 peberkorn
2 løg
5 dl.vildt fond
5 dl.fløde
 
 Sovs:
 den siede sky fra stegen
60 g.kantareller
1 spsk.tyttebær syltetøj
1 tsk.brun farin
 


Opskrift:

Haren tø op, i sødmælk i et døgn og skylles og alle hinder fjernes og finpudses. ryg og køller skære fra resten kan bruges til fond
der lægges en bund på 6 stk. bacon og hare stykker lægges oven på.
hakket enebær oven på haren
sættes i en for varmet ovn 250c. i ca. 15 mim.
der efter tages ud og ovnen sænkes til 125c. haren tages op af bradepanden
der lægges en bund i bradepanden af persille, timian, laurbær, peberkorn og løg
skiver af bacon pakkes om alle stykker af hare så det dækker helt og lægges oven på urterne og vildt fond hældes ved
og sættes ind i ovnen igen og småsteger i ca. 2 timer for hver ½ time skal der hældes fløde over ca. 2 dl pr. gang
kødet tages ud, hvor det trækker i ca. 15 mim
si fonden og kassér urterne
til sæt kantareller tyttebær brunfarin i fond/sovs
jævnes og smages til med salt peber lidt mere brun farin, tyttebær og kulør efter behag

tilbehør: kartoffelmos, salat med figner og valnødder og groftbrød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6450 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Trine  -  2015-01-01 19:53:04
fik den nytårs aften og den sovs er bar god