Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tonnys Linse suppe

Tonnys Linse suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er frydeegnet

Indsendt af : Ole J

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.tørrede røde linser (fra fks REMA el Kvickly)
1 stort hakket løg
4 fedhakkede hvidløg (mindst)
 Frisk ingefær hakket småt (mængde: det skal fylde en smule mindre end det hakkede hvidløg)
 Chili: en til to hakkede chilifrugter afhængig af styrke
 Evt.et par hakkede peberfrugter
1.5 l.vand
2 bouillonterninger (kyllingesmag)
2 ds.kokos mælk (evt. light).
1 spsk.hele korianderfrø
1.5 spsk.stødt spidskommen (det lyder af meget men er godt)
1 spsk.stødt gurkemeje
 Græskarkerner eller bacon (til Topping)
 
Opskrift:
Steg løg, hvidløg, chili, ingefær (og evt. peberfrugter) og korianderfrø i lidt olivenolie ved middel varme. Skal ikke brunes, bare blødgøres.

Tilsæt linser (som du først har skyllet igennem i en si), bouillonterninger, vand, spidskommen og lad det hele simre i 20-25 minutter

Tilsæt kokosmælk og gurkemeje og kog videre i 5-10 minutter.

Blend suppen med en stavblender og bring i kog igen. Smag til med salt (og spidskommen) og server med tørristede græskarkerne eller bacontern.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (20 stemmer)

Opskriften er vist 2821 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu