Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Øl Gris (Slowfood)

Øl Gris (Slowfood), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : JJ

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.Svinekød (evt. koteletter)
1-1.5 dl.Newcastle Brown Ale
 Frisk salvie
1 Æble
1 Løg
75 g.Bacon i skiver
0.5 poseTranebær
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Frisk brød
 


Opskrift:

Kød, bacon, æbler og løg skæres groft og smides i en gryde med tranebær, salvie og øl.
Det hele bringes til at koge, skru ned for blusset og lad det hele simre under låg i 6-7 timer, til kødet "trevler"
Det hele røres godt rundt og serveres med lækkert brød.
Tip: Fransk Landbrød fra Bilka/Føtex, kan varmt anbefales, men ethvert godt brød kan bruges.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2667 gange,
og udskrevet 43 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-11-18 16:56:48
Jeg glemte at tilføje en griseknogle, den skal i helt i starten. Så marven kan koges godt ud. :-)