hakkede tomater med hvidløg1 ds. hakkede tomater med hvidløg
Vand Vand
Margarine Margarine
Opskrift:
Løg, gulerødder og porre skæres i tynde skiver. Hvidkålen skæres i fine strimler.
Margarinen smeltes, karry tilsættes og brændes af. Løgene tilsættes og brunes. Tilsæt porre og brun dem med. Tilsæt kød og brun det. Tilsæt presset hvidløg. Tilsæt gulerødder. Tilsæt hvidkål lidt efter lidt, til det falder sammen. Det hele blandes godt. Hak tomaterne ekstra godt og tilsæt dem sammen med lidt vand.
Retten koger til alt er mørt ca 1½ time. Smag til med salt og peber.
Server retten med ketchup, soya, karry og tabasco.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2115 gange, og udskrevet 35 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider