Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskefilet med øl-panering

Fiskefilet med øl-panering, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : GitteRM

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.hvedemel
50 g.majsmel
1 tsk.bagepulver
0.75 dl.øl
0.75 dl.danskvand
400 g.fiskefilet
 
1 l.olie til stegning eller frituregryde
 


Opskrift:

Bland mel, majsmel og bagepulver i en skål, tag et par spiseskefulde fra en tallerken. Bland øl og danskvand i resten og rør til der ikke er flereklumper. Lad massen hvile i 20-30 minutter.
Dup fiskefiletter tøre med køkkenrulle og vend dem i melblandingen. Dyp dem herefter i øl-paneringen og kom dem langsomt i frituregryden eller på en pande med masser af varm olie. Steg til paneringen er gylden.

Tip: hvis filetterne er tykke skal temperaturen være lidt lavere for frituregryden, da fisken ellers ikkenår at blive gennemstegt før paneringen bliver mørk.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4965 gange,
og udskrevet 34 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

René  -  2017-11-21 16:39:56
Ingen salt og peber.