Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Irish stew

Irish stew, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lone Stewart

Indsendt :




Ingredienser:
5-700 g.lammekødstern med fedt
8 kartofler i store tern
3 løg - grovhakkede
4 stilkebladselleri i 1 cm. skiver
4 gulerødder i mindre tern eller skiver
200 g.kålrabi i små tern-kan udelades
1 tsk.grovmalet sort peber
4 laurbærblade
 salt
 vand
 


Opskrift:

Læg kødet i en 4 liter gryde og dæk med koldt vand. vandet skal stå ca. 1 cm. over kødet. Bring i kog og skum overfladen for urenheder undervejs. Tilsæt alle grønsager, 2 tsk. salt, peberet og laurbærblade. Tilsæt evt. mere vand, så alt lige er dækket. Bring i kog og lad retten simre ved svag varme i 1½-2 timer. Smag til med salt. Jeg kan godt lide, at grønsagerne koger meget møre og kartoflerne nærmest jævner retten. Det er dejlig vinterhyggemad, der kan spises af en dyb tallerken med ske. Nogle gange tilsætter jeg mere vand, så retten bliver suppeagtig. Der er rimeligt meget peber i retten, men sådan kan jeg godt lide den. Pynt evt. med hakket persille og syltede rødbeder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1954 gange,
og udskrevet 29 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu