Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baskisk braisseret kylling

Baskisk braisseret kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Espelette

Indsendt :





Ingredienser:
10 Kyllingelår uden skind evt. udbenede
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
2 løg
2 fedhvidløg
2 røde peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 tsk.sød paprika
1 tsk.tørret timian
2 spsk.cherry eddike
2.5 dl.hønseboullion
100 g.Chorize skåret i ca. 1cm tykke skiver
 
 Olie
 


Opskrift:

Varm olien op i en stor pande
Tilsæt kyllingelår
krydr dem med salt og pebber og brun dem til de er smukt gyldne på alle sider
Tag kyllingelårene af panden og kom dem i enten en "Slowcoocker" eller i en stegeso/stegegryde, som kan tåle at komme i ovnen.
Kom løg, hvidløg, pebberfrugter, paprika og timian på panden, og sauter det i 7-8 minuter, rør lidt i det imens.
Bland grøntsagerne sammen med kyllingelårene.
Hæld cherryeddike og boullion på panden, og kog panden af, således at enhver rest af kylling eller grøntsager kommer med over i stegegryden.
Tilsæt Chorizo og bland det hele godt sammen.
Nu kan du så vælge 2 forskellige temperaturer, alt efter hvor lang tid du har. på ca. 85 grader varmluft skal retten stå i ca 7-8 timer. Ved 150 grader varmluft skal den have ca. 4 timer.
Bruger du en slowcoocker skal den stå på lav i 7-8 timer eller høj i 4 timer.
Serveres enten med ris eller godt brød til.
Hvis du gerne vil give din ret en lidt mere karakterfuld smag, kan du gøre flg.:
Udelad sød paprika og anvend i stedet 2 spsk. røget paprika og 1/2 tsk. cayennepeber, eller du kan krydre med 1 spsk. Piemont deespelette (kan købes i specialforretninger - er dyrt)

Velbekomme







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1961 gange,
og udskrevet 21 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu