Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kejserblomkål

Kejserblomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Søren

Indsendt :





Ingredienser:
1 mellemstort blomkålshoved
500 g.hakket oksekød
4 løg
10 tomater mindst
200 g.smør
75 g.hvedemel
2.5 dl.mælk eller fløde
100 g.reven mild ost
 salt
 peber
 


Opskrift:

1. Tænd ovnen på 200 grader
2. Kog blomkålshovedet ca. 5 minutter
i letsaltet vand.
Tag det op og del det i store buketter.
Gem kogevandet!
3. Svits det hakkede oksekød med de ituskårne løg i halvdelen af smørret,
krydr med salt og peber.
4. Læg kødblandingen i bunden af et smurt ildfast fad og fordel de skivede tomater i et tykt lag.
5. Bag melet op med resten af smørret,
spæd med blomkålsvand og tilsæt mælk eller fløde. Vend blomkålsbuketterne heri og hæld det hele i et jævnt lag ud over tomaterne.
6. Drys reven ost i et tykt lag herover.
7. Stil retten i ovnen 200 grader til osten er brun og spruttende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6070 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu