Kylling/pastaret i fad

Kylling/pastaret i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : salacia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 posepastapenne
1 bk.skinke i tern
4-500 g.kyllingefilet
1 buketbroccoli
2 gulerødder
1 løg
5 dl.Mornaysauce
3 store tomater
2 tsk.salt
 lidtpeber
 oregano eller basilikum
 
Opskrift:
Skær kylling ud i små stykker og brun det på en pande - krydr godt med salt og peber og andre efter eget ønske. Tænd alm. ovn på 200 grader. Kog pasta, broccoli i små buketter, gulerødder og løg sammen i 5 min. i en stor gryde (det er nemmest). Find et stort ovnfast fad og kom først pasta/løg/broccoli i. Så fordel kyllingestykker i fadet. Hæld skinketern i fadet. Krydr med salt, peber og oregano eller basilikum - her kan også bruges hvidløg. Skær tomaterne i skiver og fordel dem i fadet. Til sidst hældes Mornaysauce over det hele i fadet.
Puttes i den forvarmede ovn (200 grader)-, hvor det skal have omkring 20-25 min. Server med grøn salat og eventuelt flutes
Kan holde i køleskab et par dage. Jeg tror ikke det er fryseegnet.





karakterer:
Opskriften er vist 7260 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu