Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling/pastaret i fad

Kylling/pastaret i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : salacia

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 posepastapenne
1 bk.skinke i tern
4-500 g.kyllinge filet
1 buketbroccoli
2 gulerødder
1 løg
1 pakkemornay sauce
3 store tomater
2 tsk.salt
 lidtpeber
 oregano eller basilikum
 


Opskrift:

Skær kylling ud i små stykker og brun det på en pande - krydr godt med salt og peber og andre efter eget ønske. Tænd alm. ovn på 200 grader. Kog pasta, broccoli i små buketter, gulerødder og løg sammen i 5 min. i en stor gryde (det er nemmest). Find et stort ovnfast fad og kom først pasta/løg/broccoli i. Så fordel kyllingestykker i fadet. Hæld skinketern i fadet. Krydr med salt, peber og oregano eller basilikum - her kan også bruges hvidløg. Skær tomaterne i skiver og fordel dem i fadet. Til sidst hældes Mornay sauce over det hele i fadet.
Puttes i den forvarmede ovn (200 grader)-, hvor det skal have omkring 20-25 min. Server med grøn salat og eventuelt flutes
Kan holde i køleskab et par dage. Jeg tror ikke det er fryseegnet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4402 gange,
og udskrevet 51 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu