Smørdampet porre
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : HME Indsendt : Red : |
|
|
Skær porrerne i mindre skytter (efter behag)
Smelt smørret i en gryde, når det er smeltet kom en spk vand i og læg låg på lad porrerne simmere i ca 10 min. Man kan også tilsætte et fed hvidløg eller revet ost i det smeltede smør, det giver lige en ekstra god smag. Tilbehør kartofler og fx. medister eller frikadeller. |
|
Opskriften er vist 23257 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mrs. Adamson - 2016-03-07 19:48:32 God ide til at bruge porrer. Jeg kom lidt knoldselleri i tern med og hvidløg. Det var rigtig lækkert. Man kan sagtens bruge mindre smør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne