Stræk Fisk / Samake harra

Stræk Fisk / Samake harra, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ukendt

Indsendt af : Lækker mad

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 hel laks
2 spsk.blødt smør
1 stor håndfuld hakket frisk koriander
1 hakket rød chili (efter smag) hvidløg en masse, afhængig af fiskens størrelse, men vil sige sige 5 store fed (presset)
 salt
 peber
1 økologisk citron skåret i tynde skiver
 
Opskrift:
1. Vask laksen og dup den tør. Salt den godt ude og indvendigt. Skær nogen fordypninger gennem laksens skind så citronskiverne kan presses ind.
2. Bland de øvrige ingredienser til fyldet i en skål. og fordel det inde i laksen.
3. Steg fisken i ovnen ved ca. 220 grader i omkring 30-40 min (afhængig af størrelsen). Den må ikke få for meget, så bliver den tør og kedelig.


karakterer:
Opskriften er vist 1465 gange,
og udskrevet 84 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu