Hjemmelavet kinesisk stegt svinekød

Hjemmelavet kinesisk stegt svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : karlrech

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1200 g.svinekød
0.5 spsk.kinesisk madlavning vin
 Groft Salt
2 tsk.sukker (hvilket jeg ikke tilføje)
0.5 tsk.fem Spice pulver
0.333 tsk.hvid peber pulver
2 spsk.eddike
 
Opskrift:
Kinesisk madlavnings vinen smøres på kødsiden
Derefter drysses hvid peber pulveret på kødsiden
Derefter drysses fem spices pulveret på kødsiden
Derefter saltet på kødsiden
Kødet vendes så det har sværen opad i en ildfastfad i køleskabet i ca. 12 timer

Efter de 12 timer laver man ud af tre tynde træspyd / metalspyd der er tapet sammen
Man prikker huller i hele sværen så tæt man kan
Man tager derefter et stort stykke stanniol og laver en fad rundt om kødet der er tæt som mulig
Derefter smørres eddiken på sværen og sværen dækkes af et tykt lag groft salt ( ca. 1½ cm. tyk lag )

Steges i en forvarmet ovn i ca. 45 – 50 min.
Kødet tages ud af ovnen og alt saltet fjernes
Tag nu kødet og læg det på en rist ovenpå staniolen og sæt det i ovnen igen
Steg nu kødet til sværen er sprødt ( ca. 10- 15 min. )

Skær nu kødet midt over, og derefter deles de to stykker på langs, skær til sidst stykkerne ud i lige store stykker af ca. 2 cm tykke

Serveres evt. sammen med ris.


karakterer:
Opskriften er vist 3933 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu