Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet kinesisk stegt svinekød

Hjemmelavet kinesisk stegt svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : karlrech

Indsendt :





Ingredienser:
1200 g.svinekød
0.5 spsk.kinesisk madlavning vin
 Goft Salt
2 tsk.sukker (hvilket jeg ikke tilføje)
0.5 tsk.fem Spice pulver
0.333 tsk.hvid peber pulver
2 spsk.eddike
 


Opskrift:

TILBEREDNING:
Kinesisk madlavnings vinen smøres på kødsiden
Derefter drøsses hvid peber pulveret på kødsiden
Derefter drøsses fem spices pulveret på kødsiden
Derefter saltet på kødsiden
Kødet vendes så det har sværet opad i en ildfastfad i køleskabet i ca. 12 timer
Efter de 12 timer laver man ud af tre tynde træspyd / metalspyd der er tapet sammen
Man prikker huller i hele sværet så tæt man kan
Man tager derefter et stort stykke stanniol og laver en fad rundt om kødet der er tæt som mulig
Derefter smørres eddiken på sværet og sværet dækkes af et tykt lag groft salt ( ca. 1½ cm. tyk lag )
Steges i en forvarmet ovn i ca. 45 – 50 min.
Kødet tages ud af ovnen og alt saltet fjernes
Tag nu kødtet og læg det på en rist ovenpå staniolen og sæt det i ovnen igen
Steg nu kødet til sværet er sprødt ( ca. 10- 15 min. )
Skær nu kødet midt over, og derefter deles de to stykker på langs, skær til sidst stykkerne ud i lige store stykker af ca. 2 cm tykke
Serveres evt. sammen med ris.

https://www.youtube.com/watch?v=Fr6xswgiIyA







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2741 gange,
og udskrevet 9 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu