Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hakkebøf med portobello svampe

Hakkebøf med portobello svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :




Ingredienser:
2 portobello svampe
500 g.hakket oksekød 3-8%
1 skalotteløg
1 æg
 Røget salt
 Timian
1 fedhvidløg
1 spsk.vineddike
 Peber
 


Opskrift:

Portobello svampene renses og skæres i så små tern, som du orker - jo finere, jo bedre.
I en skål tilsættes de øvrige ingredienser, og det hele æltes godt sammen.
Form 4 bøffer, og steg dem på panden eller på grillen.
Husk at hakket oksekød skal gennemsteges.
Svampene giver kødet omami, og samtidig holder det en god fugtighed i kødet.
Grilles bøfferne, kan du bytte røget salt til alm. og ellers kan røgen komme fra en anelse røget spæk i farsen.
Timianen skal helst være frisk.
Svamene vil afgive væske, så derfor skal oksekødet være magert, og stegepanden skal være så varm, at væsken fordamper, da bøfferne ellers bare koger.
Severes til salat, pariserbøf eller som den ultimative bøf i en hjemmelavet burger.
Husk at bøffen skrumper under stegning, så lav den næsten dobbelt så stor i diameter, som det færdige resultat du ønsker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5057 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Iben   -  2019-03-08 23:04:08
Overraskende lækkert! Foretrækker denne bøf fremfor en almindelig hakkebøf