Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Schnitzel Napoli

Schnitzel Napoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Kurt

Indsendt :





Ingredienser:
4 Kalveschnitzler eller kalkunschnitzler
4 skiverrøget skinke
8 skivertomat
4 skivermellemlagret danbo
4 fedhvidløg
 Tørret basilikum
 Salt
 peber
 Maizena
 


Opskrift:

Krydr schnitslerne med salt og peber
Steg dem 1 1/2 min på hver side og læg dem i et ildfast fad.
Lav en blanding af knust hvidløg og tørret basilikum og drys set over kødet. Ikke det hele resten bruges til sauce.
Læg derpå en skive røget skinke
Dernæst to skiver tomat og til sidst ost
Kog panden af i boullion og resten af hvidløg/basilikum blandingen og jævn med lidt maizena
Stil fadet i varmluftovn på 175 g i 20 min - done.
Jeg serverer normalt fransk kartoffelgratin og salat til retten men alm kogte kartofler kan sagens bruges




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 2824 gange,
og udskrevet 40 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kurt  -  2014-10-09 17:24:26
Nu har jeg prøvet med ganske alm. middags kotteletter som fik 2 min på hver side. Resultatet var ret godt også, meget saftigt med alligevel gennemstegt. Ku godt blive favoritten. :-)


Henrik Sveistrup  -  2014-10-09 17:18:27
Wow tak det smager himmelsk og er en super nem ret - god til gæstemiddag. Jeg lavede det hele klart dagen før, men lagde staniol over. På selve dagen varmede jeg op uden staniol. Perfekt resultat. Gav det lidt længere i ovnen, da retten naturligvis havde stået på køl.


Kurt  -  2014-06-26 20:25:47
Det jævnede pandeafkog skal hældes op omkring kødet, før man stiller fadet i ovnen