Schnitzel Napoli

Schnitzel Napoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Kurt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Kalveschnitzler eller kalkunschnitzler
4 skiverrøget skinke
8 skivertomat
4 skivermellemlagret danbo
4 fedhvidløg
 Tørret basilikum
 Salt
 peber
 Maizena
 
Opskrift:
Krydr schnitzlerne med salt og peber
Steg dem 1 1/2 min på hver side og læg dem i et ildfast fad.
Lav en blanding af knust hvidløg og tørret basilikum og drys set over kødet. Ikke det hele resten bruges til sauce.
Læg derpå en skive røget skinke
Dernæst to skiver tomat og til sidst ost
Kog panden af i bouillon og resten af hvidløg/basilikum blandingen og jævn med lidt maizena
Stil fadet i varmluftovn på 175 g i 20 min - done.
Jeg serverer normalt fransk kartoffelgratin og salat til retten men alm kogte kartofler kan sagens bruges





karakterer:
Opskriften er vist 5362 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-09 17:24:26
Nu har jeg prøvet med ganske alm. middags kotteletter som fik 2 min på hver side. Resultatet var ret godt også, meget saftigt med alligevel gennemstegt. Ku godt blive favoritten. :-)

  -   2014-10-09 17:18:27
Wow tak det smager himmelsk og er en super nem ret - god til gæstemiddag. Jeg lavede det hele klart dagen før, men lagde staniol over. På selve dagen varmede jeg op uden staniol. Perfekt resultat. Gav det lidt længere i ovnen, da retten naturligvis havde stået på køl.

  -   2014-06-26 20:25:47
Det jævnede pandeafkog skal hældes op omkring kødet, før man stiller fadet i ovnen