Kødsovs:
Tag en stor gryde frem. Tilsæt lidt fedtstof (ligemeget om det er olie eller smør), alt kødet, hakkede løg og hvidløg.
Når det hele er brunet tilsættes tomatpure, flåede tomater og de revede gulerødder. Smag til med salt, peber og oregano. Lad det stå og simre imens bechemelsovsen laves.
Bechemelsovs:
Margerinen smeltes i en gryde. Når alt margerinen er smeltet mættes margerinen med mel. Tilsæt alt mælken og alt det revne emmentaler ost. Rør indtil der ikke er mere ost på piskeriset. Smag til med muskat og salt.
Lasagne:
Læg skiftevis et lag kødsovs, et lag bechemelsovs og et lag med lasagneplader. Strø med revet cheddar på toppen.
Sæt lasagnen ind i ovnen i 30-35 minutter.
Tag ud og lad køle af.
Tips:
Der er dobbelt portion af bechemelsovs, man kan evt. halvere denne.
Man kan vælge at lægge lasagneplader mellem hver lag sovs man lægger.
Der skal benyttes et rigtigt stort fad, eller to mellemstørrelsesfad.