Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kæmpe Lasagne

Kæmpe Lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Lotte

Indsendt :





Ingredienser:
 Kødsovsen:
1 kg.Hakket oksekød
2 ds.flåede tomater
140 g.tomatpure
6 fedhvidløg
4 løg
6 revede gulerødder
 Oregano
 Salt
 peber
 
 Bechemelsovsen:
50 g.margerine
8 dl.mælk
 hvedemel
1 poserevet emmentaler
 Muskat
 Salt
 
 Lasagne:
1 pk.Lasagneplader
0.5 poserevet cheddarost
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft

Kødsovs:
Tag en stor gryde frem. Tilsæt lidt fedtstof (ligemeget om det er olie eller smør), alt kødet, hakkede løg og hvidløg.
Når det hele er brunet tilsættes tomatpure, flåede tomater og de revede gulerødder. Smag til med salt, peber og oregano. Lad det stå og simre imens bechemelsovsen laves.

Bechemelsovs:
Margerinen smeltes i en gryde. Når alt margerinen er smeltet mættes margerinen med mel. Tilsæt alt mælken og alt det revne emmentaler ost. Rør indtil der ikke er mere ost på piskeriset. Smag til med muskat og salt.

Lasagne:
Læg skiftevis et lag kødsovs, et lag bechemelsovs og et lag med lasagneplader. Strø med revet cheddar på toppen.
Sæt lasagnen ind i ovnen i 30-35 minutter.
Tag ud og lad køle af.

Tips:

Der er dobbelt portion af bechemelsovs, man kan evt. halvere denne. Man kan vælge at lægge lasagneplader mellem hver lag sovs man lægger. Der skal benyttes et rigtigt stort fad, eller to mellemstørrelsesfad.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1991 gange,
og udskrevet 26 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu