Pasta med råvildt

Pasta med råvildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Anna Jensen

Indsendt :     

Ingredienser:
2 pk.frisk pasta
400 g.rådyr
5-6 forårsløg
1 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
1 dl.fløde
200 g.sukkerærter
6 små tomater
 
 Evt.vildtkrydderi
 
Opskrift:
Rådyrkødet skæres i strimler og steges i en gryde i olie tilsat salt og peber og eventuelt vildtkrydderi. Strimlerne tages op og lægges på den tallerken.

Smør smeltes i saften og olien fra kødet. Forårsløgene og tomaterne snittes groft og sauteres sammen med ærterne i gryden. Mel tilsættes og afbages. Kom derefter mælk og fløde i og lad det hele koge i 5 minutter. Smag til sidst til med salt, peber og krydderi.

Kog det friske pasta.

Bland pasta, rådyr-strimler og sauce sammen og retten er klar til servering!

Tips:

Der kan helt sikkert også bruges andet kød, jeg synes bare en ret med pasta og rådyr manglede! (-:





karakterer:
Opskriften er vist 4699 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu