Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med råvildt

Pasta med råvildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Anna Jensen

Indsendt :





Ingredienser:
2 pk.frisk pasta
400 g.rådyr
5-6 forårsløg
1 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
1 dl.fløde
200 g.sukkerærter
6 små tomater
 
 Evt.vildtkrydderi
 


Opskrift:

Rådyrkødet skæres i strimler og steges i en gryde i olie tilsat salt og peber og eventuelt vildtkrydderi. Strimlerne tages op og lægges på den tallerken.

Smør smeltes i saften og olien fra kødet. Forårsløgene og tomaterne snittes groft og sauteres sammen med ærterne i gryden. Mel tilsættes og afbages. Kom derefter mælk og fløde i og lad det hele koge i 5 minutter. Smag til sidst til med salt, peber og krydderi.

Kog det friske pasta.

Bland pasta, rådyr-strimler og sauce sammen og retten er klar til servering!

Tips:

Der kan helt sikkert også bruges andet kød, jeg synes bare en ret med pasta og rådyr manglede! (-:







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1960 gange,
og udskrevet 13 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu