| |
|
Havtaske, hummere og rejer i karrysauce
Havtaske, hummere og rejer i karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1000 | g. | Havtaske1000 g. Havtaske | 15 | | Jomfruhummerhaler15 Jomfruhummerhaler | 200 | g. | Store rejer200 g. Store rejer | 2 | | store løg2 store løg | 2 | spsk. | Karry2 spsk. Karry | 1 | bk. | Champignon1 bk. Champignon | 2.5 | dl. | Fløde2.5 dl. Fløde | 1 | | grøn Peberfrugt1 grøn Peberfrugt | 1 | | rød peberfrugt1 rød peberfrugt | 2-3 | | Porre2-3 Porre | | | Salt Salt | | | peber peber | | | |
| |
- Havtasken skæres i små tern (2x2 cm) og koges sammen med hummerhalerne i 2-3 min.
- Havtaske og hummer tages derefter op af vandet. Vandet gemmes til at spæde sovsen med.
- Løg hakkes og svitses sammen med karry til løgene er klare. Champignon svitses derefter med.
- Fløden tilsættes.
- Peberfrugterne skæres i små tern og porrer i 1 cm tykke skiver og tilsættes.
- Havtaske, hummere og rejer tilsættes og sovsen opkoges i et par min.
- Sovsen smages til med salt og peber.
- Tilbehør: brød, ris.
Velbekomme!
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6413 gange, og udskrevet 94 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|