Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havtaske, hummere og rejer i karrysauce

Havtaske, hummere og rejer i karrysauce , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jøns.

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.Havtaske
15 Jomfruhummerhaler
200 g.Store rejer
2 store løg
2 spsk.Karry
1 bk.Champignon
2.5 dl.Fløde
1 grøn Peberfrugt
1 rød peberfrugt
2-3 Porre
 Salt
 peber
 


Opskrift:

- Havtasken skæres i små tern (2x2 cm) og koges sammen med hummerhalerne i 2-3 min.

- Havtaske og hummer tages derefter op af vandet. Vandet gemmes til at spæde sovsen med.

- Løg hakkes og svitses sammen med karry til løgene er klare. Champignon svitses derefter med.

- Fløden tilsættes.

- Peberfrugterne skæres i små tern og porrer i 1 cm tykke skiver og tilsættes.

- Havtaske, hummere og rejer tilsættes og sovsen opkoges i et par min.
- Sovsen smages til med salt og peber.

- Tilbehør: brød, ris.

Velbekomme!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5160 gange,
og udskrevet 69 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu