- Rør gæren ud i vandet i en stor skål.
- Tilsæt salt, grahamsmel og det meste af hvedemelet.
- Ælt dejen og tilsæt resten af melet lidt efter lidt. Dejen skal være smidig og kan slippe fingrene.
- Lad dejen hæve mens du laver fyldet.
- Varm olien op i en gryde eller på en pande.
- Svits løg, gulerod og squash heri i 4-5 minutter.
- Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad saucen simre i 10 minutter.
- Blend evt. fyldet, hvis du ønsker finere konsistens, eller hvis grøntsagerne skal "skjules" for kræsne børn ;-)
- Hæld dejen ud på et melstrøet bord og rul den ud til en firkant på ca. 30x45 cm.
- Smør fyldet ud på dejen.
- Rul dejen sammen på den lange led.
- Skær dejen ud i ca. 2 cm. brede stykker og læg disse på en bageplade med bagepapir. Sørg for at der er godt med mellemrum mellem sneglene, så de kan hæve.
- Drys sneglene med ost.
- Tænd ovnen på 200 grader (varmluft: 180 grader) og lad sneglene efterhæve mens ovnen bliver varm.
- Bag pizzasneglene i 15-20 minutter.