Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tun Ceviche

Tun Ceviche , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Betina Løvgaard

Indsendt :





Ingredienser:
2 spsk.rødløg, snittet
1 lime
1 tsk.olivenolie
1 ds.tun i vand
1 mellemstor blomme tomat, finthakket
2 spsk.koriander, hakket
1/2-1 jalapeño, hakket
 Lidttabasko (valgfri)
1/2 avocado
 


Opskrift:

Rødløg, saften af en lime og olivenolie blandes sammen i en mellemstor skål.
Hæld væsken af tunen og tilsæt den sammen med koriander, jalapeño, og tomat. Tabaskoen tilsættes også, hvis man ellers ønsker den i retten.

Tildæk skålen og sæt den i køleskabet i mindst 20 minutter, så smagene kan få lov, at blandes.

Når de tyve minutter er gået, presses halvdelen af fyldet ned i dåsen tunen har ligget i. Sæt på en tallerken, og vend bunden i vejret så den sammenpressede masse falder ud og skær derefter en kvart avocado op i skiver. Pynt med dem på toppen.

Gør herefter det samme med den anden portion.

Bon appetit!

Tips:

En lækker ceviche. Lige til at spise. Mums! Kan både bruges som aftenmad & frokost. Personligt foretrækker jeg den som aftensmad.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2258 gange,
og udskrevet 10 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu